Ostar i New York – Dean & Deluca

Älskar man att gå runt och titta på ostar och andra delikatesser, vackert upplagda i en miljö som för tankarna till en gammal saluhall, modell mindre, då får man för guds skulle inte missa Dean & Deluca. Det finns flera butiker på Manhattan. Vi besökte den som ligger på 560 Brodway, precis när man passerat Houston Street på väg söderut och SoHo breder ut sig på höger sida.

Här kan man hitta ostar förstås. En rejäl, lång ostdisk med mycket som frestar, men som på Murray’s så är det mest europeiska ostar.

Ostarna ligger tätt och trängs. Man både ser och doftar kvalitet i den här butiken. Det är säkert dyrt. Vi bestämmer oss för att se, men inte köpa denna gång. Några amerikanska ostar hoppas vi kunna smaka ändå under vistelsen här.

Bland alla andra godsaker finns också choklad. Som den här, ”Venezuelan Spice – dark chocolate ganache infused with a chile spice blend”.

Missa inte detta mateldorado om du har vägarna förbi!

Om anettwork

Jag bor på landet utanför Sundsvall med man, dotter och katter. Har ett hus som alltid behöver pysslas om, men har sällan tid och ork för sånt. Ägnar mig istället åt att äta ost, umgås, planera nästa resa eller klä om en fåtölj. Samt föreningsliv, nätverkande och mitt jobb som handlar om IT i vården. Jag brinner för klimatfrågor, jämställdhet, mångfald och medmänsklighet.
Det här inlägget postades i New York och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s