Om mig

Jag älskar ost. Jag läser om ost, doftar och klämmer på ost, provsmakar ost, köper ost, äter ost, njuter av ost och pratar om ost. När jag bestämde mig för att också skriva om ost, för att komma ihåg vad jag ätit och vad jag gillar, fick jag idén att göra det i bloggform. På så sätt kan även andra ostintresserade läsa och förhoppningsvis dela med sig av sina osttankar.

Det slinker med en hel del mat och bak och vin också, har jag märkt. Går nog inte att undvika eftersom det som äts före, till och efter ostarna också kan vara härligt smaskigt.

Jag bor i en stad utan ostbutik. Fatta hur fantastisk den är för övrigt, då jag ändå bor kvar! Den som öppnar en ostbutik i Sundsvall har en stammis i mig kan jag lova (om jag inte hunnit öppna en själv innan det sker). Jag köper därför ofta ost när jag är ute och reser i Sverige och världen.

Resor är för övrigt något som jag också skriver om på bloggen. När jag har tips om restauranger och andra upplevelser på de platser jag besöker så får ni läsa om det.

Du når mig på anette.h.sundin@gmail.com eller 070-399 93 48.

6 kommentarer till Om mig

 1. Katharina Andersson skriver:

  Hej När jag läste på Din sida hittade jag Ost och Delikatessbutiken i Härnösand, försökte då klicka på länken men hittade inget.????

  • anettwork skriver:

   Hej Katharina!

   Du har rätt. Jag kollade också och upptäckte att webbplatsen var borta. Då googlade jag och såg att det var en ny ägare och nytt namn från och med september förra året. Butiken heter numera Hernö Ost & Deli. Jag har uppdaterat länken. Deras webbplats ser riktigt spännande ut och jag ska definitivt åka dit nästa gång jag är i Härnösand!

 2. Rickard skriver:

  Hej, Rolig att se en person i hemtrakterna som uppskattar ost minst lika mycket som mig själv. Har du sett att ICA Esplanad skall öppna något som heter Zmak? Det kan bli vårt kommande vattenhål!

  Tack för en bra blogg.

  • anettwork skriver:

   Jag har sett att det ska öppnas ett matställe vid ICA Esplanad. Alltid spännande när det öppnas något nytt! Sedan längtar jag förstås tills det öppnar en riktig ostaffär i Sundsvall. Jag lovar att bli stammis! Åt lunch på ostaffären i Härnösand idag, ett riktigt bra ställe. Nog borde det fungera med en ostaffär i Sundsvall när det tycks gå bra i lilla Härnösand. Kul att du läser bloggen! 🙂

 3. Lena skriver:

  Hejsan!
  Har du sett http://www.ostogram.se. Första ostbutiken på nätet:)
  Mvh Lena Norin Selhag

  • anettwork skriver:

   Nej, hade inte sett den, men har sett nu :). Har väntat på en sådan, där man kan få leverans till hela Sverige. Dock vet jag inte om jag vågar köpa ost utan att ha en chans att provsmaka …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s